Bell Schedule

Alderwood Middle School BELL SCHEDULE
PERIOD TIME LENGTH
First Period 8:00AM-9:00AM 60 Minutes with Announcements
Second Period 9:05AM-10:00AM 55 Minutes
Third Period 10:05AM-11:00AM 55 Minutes
Fourth Period and Lunch
1st Lunch Lunch 11:00-11:30 Class 11:35-12:30 Class 55 minutes
2nd Lunch Lunch 11:30-12:00 Class 11:05-11:30 Class 12:05-12:30 Class 50 minutes
3rd Lunch Lunch 12:00-12:30 Class 11:05-12:00 Class 55 minutes
Fifth Period 12:35PM-1:30PM Class 55 minutes
Sixth Period 1:35PM-2:30PM Class 55 minutes

Website by SchoolMessenger Presence. © 2018 West Corporation. All rights reserved.